Rajčatová polévka se špaldou

rajcatova-polevkaPřipravili jsme pro Vás malý seriál na téma RAW polévky. Jako první ochutnejte rajčatovou se špaldou. Co budete potřebovat k přípravě?

Rajčatová polévka – ingredience potřebné pro přípravu

4 masovité rajčata rozkrojíme na malé kousky
1 červená paprika nakrájená na malé kousky
1 stonek bazalky
1 lžička agáve sirupem dle chutě
2 lžíce olivového oleje
1 polévková lžíce sušeného droždí (lahůdkové droždí)
špetka oregano

Postup přípravy rajčatové polévky se špaldou:

1.) Masovité rajčata rozkrojíme na malé kousky

2.) Přidáme červenou papriku nakrájenou na malé kousky.

3.) Promíchat výše uvedené ingredience – bazalku, agáve sirup, sušené/lahůdkové droždí, olivový olej a přidejte na závěr špetku oregána.

4.) Tip na vylepšení: podávejte s 1 šálkem naklíčené špaldy. Jak oblohu doporučujeme řeřichu.

Přejeme Vám dobrou chuť a další recepty pro inspiraci

Vložit příspěvek

Show Buttons
Hide Buttons