Rajčatová polévka se špaldou
Připravili jsme pro Vás malý seriál na téma RAW polévky. Jako první ochutnejte rajčatovou se špaldou. Co budete potřebovat k přípravě?
Rajčatová polévka – ingredience potřebné pro přípravu
4 masovité rajčata rozkrojíme na malé kousky
1 červená paprika nakrájená na malé kousky
1 stonek bazalky
1 lžička agáve sirupem dle chutě
2 lžíce olivového oleje
1 polévková lžíce sušeného droždí (lahůdkové droždí)
špetka oregano
Postup přípravy rajčatové polévky se špaldou:
1.) Masovité rajčata rozkrojíme na malé kousky
2.) Přidáme červenou papriku nakrájenou na malé kousky.
3.) Promíchat výše uvedené ingredience – bazalku, agáve sirup, sušené/lahůdkové droždí, olivový olej a přidejte na závěr špetku oregána.
4.) Tip na vylepšení: podávejte s 1 šálkem naklíčené špaldy. Jak oblohu doporučujeme řeřichu.
Přejeme Vám dobrou chuť a další recepty pro inspiraci